Pssstt… Ontdek hier onze job in de kijker!

Lees meer

Herman is geboren

05 februari 2018

Ben je op zoek naar een leuke job? Of heb je als bedrijf nood aan een collega met de juiste skills en met wie het écht klikt? Welkom bij Herman.

Want bij Herman helpen we niet enkel bedrijven met het vinden van de geknipte nieuwe collega. Ook als je zelf op zoek bent naar een droomjob staan we graag voor je klaar. Zo gaan we aan de slag:

Herman en bedrijven

  • HR on site: Wordt loonverwerking en personeelsadministratie stilaan een strijd? Of mis je op een ander HR-gebied slagkracht? Wij van Herman komen als redders in nood bij jou ter plaatse!
  • Interim: Is één van je collega’s een tijdje out? Of kom je tijdelijk wat handen te kort? Wij gaan vol goede moed op zoek naar een waardige vervanger.
  • Werving en selectie: Wij koppelen de juiste kandidaat aan het juiste bedrijf. En omgekeerd. Maar we kunnen jou ook ondersteunen in je eigen werving- en selectiebeleid.

Herman en jou

  • Een vacature bij ons gevonden die je echt aanspreekt? Via een eerste gesprek leren we je graag beter kennen.
  • Zit het echt goed? Dan sturen wij jouw CV door naar het bedrijf in kwestie. Samen met een warme aanbeveling van onze kant. Vanaf dan hangt het van jou af!
  • Ook eens je de job hebt binnengehaald spreken we opnieuw af. Zo zijn we 100% zeker dat alles loopt zoals het moet lopen.

Benieuwd wat Herman voor jou kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op, wij staan te popelen om je verder te helpen.

© HERMAN 2021