Pssstt… Ontdek hier onze job in de kijker!

Lees meer

De Human in HR

Verhaal

De H in HR staat voor Human. Toch behandelen heel wat wervings- en selectiekantoren jou als een nummer – de zoveelste in de rij.

Ben je op zoek naar een leuke job? Of heb je als bedrijf nood aan een collega met de juiste skills en met wie het écht klikt? Bij ons ben je geen nummer. Maar je unieke zelf met je eigen, unieke verhaal.

Wie ben jij écht

Aan welke kant van de sollicitatietafel je ook zit. Of je nu werk zoekt of zaakvoerder bent van een succesvolle KMO. We zijn allemaal in de eerste plaats mensen.

Toch hebben heel wat interimkantoren en wervingsbureaus die boodschap niet begrepen. Voor hen ben je nummer zoveel die passeert. Ze nemen niet de tijd om jou te leren kennen. Jouw eigen verhaal interesseert hen niet.

Jouw verhaal

Ons wel. Want dat unieke verhaal is ontzettend belangrijk om jou aan het juiste bedrijf te koppelen. En omgekeerd.

Want als kandidaat heb je bepaalde verwachtingen over je nieuwe job. Wil je niet alleen leuk werk, maar ook een toffe omgeving. Bij een bedrijf dat bij je past.

En als bedrijf begrijp je dat de juiste kandidaat meer is dan de optelsom van diploma’s en vaardigheden. Je wilt iemand die in de groep past. Waarvan je weet dat het zal klikken.

Vertel ons wie je echt bent. Of waar je bedrijf echt voor staat. Wij doen de rest.

human_2
held

Een Held met superkrachten

Diensten

 • icon_hr
  HR on Site

  Wordt loonverwerking en personeelsadministratie stilaan een strijd? Of mis je op een ander HR-gebied slagkracht? Wij van Herman komen als redders in nood bij jou ter plaatse!

  Lees meer
 • icon_interim
  Interim

  Is één van je collega’s een tijdje out? Of kom je tijdelijk wat handen te kort? Wij gaan vol goede moed op zoek naar een waardige vervanger.

  Lees meer
 • icon_werving
  Werving & selectie

  Wij koppelen de juiste kandidaat aan het juiste bedrijf. En omgekeerd. Maar we kunnen jou ook ondersteunen in je eigen werving- en selectiebeleid.

  Lees meer
© HERMAN 2021