Pssstt… Ontdek hier onze job in de kijker!

Lees meer

Werving & selectie

Diensten

Natuurlijk is een goede functie-omschrijving essentieel om die ene topkandidaat binnen te halen. En uiteraard kunnen wij jouw bedrijf helpen om goed volk te vinden. Maar wij doen zoveel meer dan dat.

Werving en selectie is een kwestie van de juiste strategische beslissingen. Een goed beleid kadert in een langetermijnvisie. En net dat interesseert ons: jouw bedrijf sterker maken op de lange termijn.

Daarom begint elke opdracht voor ons vanuit die lange termijn. Wij willen niet gewoon een werknemer plaatsen en dan weer weg. Er bestaan al genoeg werving- en selectiekantoren die zo werken. Die mikken op kwantiteit, maar niet geven om kwaliteit.

Niemand is een nummer

Bij ons van Herman is niemand een nummer. Wij willen jouw bedrijf door en door leren kennen. Net zoals wij onze kandidaten willen leren kennen zoals ze écht zijn. Kortom: wees maar gerust jezelf!

Door extra te investeren in een uitgebreid voortraject, vinden wij voor jou die ene kandidaat die alles heeft. Keer op keer. En dat heeft niets te maken met supernatuurlijke krachten. Maar alles met voorbereiding, betrokkenheid en passie voor ons vak.

held

Een Held met superkrachten

Diensten

 • icon_hr
  HR on Site

  Wordt loonverwerking en personeelsadministratie stilaan een strijd? Of mis je op een ander HR-gebied slagkracht? Wij van Herman komen als redders in nood bij jou ter plaatse!

  Lees meer
 • icon_interim
  Interim

  Is één van je collega’s een tijdje out? Of kom je tijdelijk wat handen te kort? Wij gaan vol goede moed op zoek naar een waardige vervanger.

  Lees meer

Herman gaat 100% persoonlijk

In 3 stappen naar superkracht die bij jou past

1 Kennismaking

Tijdens onze eerste kennismaking zoomen we in op jouw werving en selectie. Hoe pak je dat nu aan? Wat loopt er goed? Waar zitten volgens jou de verbeterpunten?

2 Voorstel

Wij stippelen een aanpak op maat uit. Daarin beschrijven we hoe wij jouw werving en selectie kracht kunnen bijzetten. En geven we onze visie op onze toekomstige samenwerking.

3 Tijd voor actie!

Overtuigd dat wij jouw bedrijf sterker kunnen maken? Proficiat – je bent een held in HR rijker!

Dit houdt Herman bezig

Blog

goede-indruk-350x233

Op sollicitatiegesprek? 5 tips voor een goede eerste indruk

Tijdens je sollicitatiegesprek heb je maar één kans.

vacature-350x233

Gezocht: Held in autotechnieken

Het is zover: onze eerste vacature staat te blinken op onze website!

herman-is-geboren-350x233

Herman is geboren

Ben je op zoek naar een leuke job? Of heb je als bedrijf nood aan een collega?

nieuwe-website-350x233

Welkom op onze gloednieuwe website

Het wachten is voorbij… Maak kennis met Herman, held in HR.

TOON MEER
© HERMAN 2021