Pssstt… Ontdek hier onze job in de kijker!

Lees meer

HR on site

Diensten

Bij HR komt heel wat kijken. En jij of je HR-medewerker kunnen onmogelijk een expert zijn in alles.

Dus vertel ons op welke gebieden wij voor jou iets kunnen betekenen. En wij zorgen voor een held die uitblinkt in dat domein.

Zo kunnen wij jou ondersteunen met je loonadministratie. Correcte en tijdige berekening van de lonen, maaltijdcheques, contracten opstellen, … tot de processen zelf onder de loep nemen.

Of zoek je naar een scherpe blik op je personeelsbeleid in het algemeen? Samen met jou stellen we een krachtige HR-strategie op die meer doet dan de alledaagse zaken opvangen. Maar die past binnen de bredere strategie van je bedrijf. En jou de juiste beslissingen helpt nemen.

Tot jouw dienst!

En wij van Herman gaan zelfs nog een stapje verder. Want goede ondersteuning betekent in sommige gevallen ondersteuning bij jou ter plaatse. Op de werkvloer.

Dus ben je op zoek naar alleskunnende superkrachten? Van personeelszaken tot arbeidsvoorwaarden? En van administratie tot personeelsbeleid? Laat ons weten waar we moeten zijn. En wanneer en hoe vaak jij op onze diensten wilt beroep doen. Herman, tot jouw dienst!

held

Een Held met superkrachten

Diensten

 • icon_interim
  Interim

  Is één van je collega’s een tijdje out? Of kom je tijdelijk wat handen te kort? Wij gaan vol goede moed op zoek naar een waardige vervanger.

  Lees meer
 • icon_werving
  Werving & selectie

  Wij koppelen de juiste kandidaat aan het juiste bedrijf. En omgekeerd. Maar we kunnen jou ook ondersteunen in je eigen werving- en selectiebeleid.

  Lees meer

Herman gaat voor 100% persoonlijk

In 3 stappen naar de HR-held die bij jou past

1 Kennismaking

Tijdens onze eerste kennismaking gaan we dieper in op jouw HR-aanpak. Waar kan je wel wat hulp gebruiken? Welke expertises ontbreken er?

2 Voorstel

Wij maken duidelijk hoe wij onze rol zien binnen jouw bedrijf. Wat volgt, is een gedetailleerde offerte. Zodat jij perfect weet waar je aan toe bent.

3 We vliegen er in!

Overtuigd dat wij jouw bedrijf sterker kunnen maken? Proficiat – je bent een held in HR rijker! Als je dat wilt, werkt die held zelfs bij jou op kantoor. Eén of meerdere dagen per week. Of een week per maand. Of wat jij maar wilt.

Dit houdt Herman bezig

Blog

goede-indruk-350x233

Op sollicitatiegesprek? 5 tips voor een goede eerste indruk

Tijdens je sollicitatiegesprek heb je maar één kans.

vacature-350x233

Gezocht: Held in autotechnieken

Het is zover: onze eerste vacature staat te blinken op onze website!

herman-is-geboren-350x233

Herman is geboren

Ben je op zoek naar een leuke job? Of heb je als bedrijf nood aan een collega?

nieuwe-website-350x233

Welkom op onze gloednieuwe website

Het wachten is voorbij… Maak kennis met Herman, held in HR.

TOON MEER
© HERMAN 2021