Pssstt… Ontdek hier onze job in de kijker!

Lees meer

Ik zoek een Held in HR

Diensten

Nog snel de lonen even tussendoor regelen. En die personeelsadministratie, die pak ik er ook nog wel even bij. Oh shit, die vacature moest ook al online staan. Maar is die jobomschrijving wel duidelijk genoeg?

Klinkt dit herkenbaar?

Jouw KMO is de fase ontgroeid dat jij alles rond HR voor eigen rekening kon nemen. Maar om daar iemand fulltime voor aan te nemen? Daar is het ook wat te vroeg voor.

Of krijgt jouw HR-medewerker het niet meer gedraaid, maar is er geen ruimte voor een extra medewerker?

Onze superkrachten reiken verder

Elke held heeft een reden van bestaan. Een situatie die het beste in hem naar boven brengt. Voor ons is dat werving en selectie.

Maar onze superkrachten reiken verder. Onze missie is namelijk om KMO’s te laten groeien via een succesvolle HR. Daarom bieden wij jou een totaalpakket aan diensten aan. Alhoewel. Wij praten niet graag over diensten. Liever hebben we het over de oplossingen die wij jouw KMO kunnen aanreiken.

held

Een Held met superkrachten

Diensten

 • icon_hr
  HR on Site

  Wordt loonverwerking en personeelsadministratie stilaan een strijd? Of mis je op een ander HR-gebied slagkracht? Wij van Herman komen als redders in nood bij jou ter plaatse!

  Lees meer
 • icon_interim
  Interim

  Is één van je collega’s een tijdje out? Of kom je tijdelijk wat handen te kort? Wij gaan vol goede moed op zoek naar een waardige vervanger.

  Lees meer
 • icon_werving
  Werving & selectie

  Wij koppelen de juiste kandidaat aan het juiste bedrijf. En omgekeerd. Maar we kunnen jou ook ondersteunen in je eigen werving- en selectiebeleid.

  Lees meer

Zo Vliegen we er in

De kandidaat die bij jou past in drie stappen

1 Ik ben Herman. En wie ben jij?

Tijdens onze eerste kennismaking zoomen we in op jouw HR-aanpak. Wie is verantwoordelijk voor wat? Hoe gebeurt de werving en selectie? Wat loopt er goed? Waar zitten volgens jou de verbeterpunten?

Maar vooral: hoe en met wat kunnen wij jou van dienst zijn? Met pure werving en selectie? Of zoek je iemand die jou kan ondersteunen in andere facetten? Of nog beter: zoek je een totaaloplossing?

2 Plan op maat

Ik stippel voor jou en je bedrijf een aanpak op maat uit. Omschrijf wat ik voor jou kan betekenen. En hoe ik mijn rol zie binnen jouw bedrijf. Wat volgt, is een gedetailleerde offerte. Zodat jij perfect weet waar je aan toe bent.

3 We vliegen erin!

Proficiat – je bent een held in HR rijker. Vanaf nu is alles in goede handen. En kan jij je focussen op de zaken waar jij goed in bent.

Dit houdt Herman bezig

Blog

goede-indruk-350x233

Op sollicitatiegesprek? 5 tips voor een goede eerste indruk

Tijdens je sollicitatiegesprek heb je maar één kans.

vacature-350x233

Gezocht: Held in autotechnieken

Het is zover: onze eerste vacature staat te blinken op onze website!

herman-is-geboren-350x233

Herman is geboren

Ben je op zoek naar een leuke job? Of heb je als bedrijf nood aan een collega?

nieuwe-website-350x233

Welkom op onze gloednieuwe website

Het wachten is voorbij… Maak kennis met Herman, held in HR.

TOON MEER
© HERMAN 2020